Tosya Belediyesi Tarafından 82  Çocuk Sünnet Ettirildi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde düzenlenen şölenle 82  çocuk sünnet ettirildi.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in makam arabasının sünnet aracı olarak kullanıldığı sünnet konvoyu düzenlendi.

Tosya Belediyesince iş insanı Rahman Çalıkuşugil’in katkılarıyla düzenlenen toplu sünnet şöleni, Üçolukları Milli Parkı’nda yapıldı.

Şölende  saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim okundu.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, törende yaptığı konuşmada, Gençliğe ve çocuğa yapılan yatırımın en kıymetli yatırım olduğunu söyledi.

Belediye olarak özellikle çocuklar için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Kavaklıgil, şunları kaydetti :

“ Tosya Belediye Başkanlığı olarak her zaman çocuklarımızın, ailelerimizin yanlarında olmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte de yine bu şehrin güzel insanlarına, gençlerine ve çocuklarına hizmet etmeye, onların daha yaşanılabilir Tosya, yada Tosya’dan dışarıya çıktıklarında farklı bir şey gördüklerinde bizim ilçemizde de böyle bir etkinlikler, bizim ilçemizde de böyle yatırımlar var diyebilecekleri daha gelişmiş bir şehri oluşturmak için gece gündüz mücadelemize devam edeceğiz. Bizleri bu güzel organizasyonda yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.”

Plaket töreninin ardından sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler verildi. Sanatçıların sahne aldığı şölende, Tosya Belediyesince sünnet ettirilen 82  çocuk ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Sünnet şöleninde, 1 ton pirinç ve 300 kilogram  etten yapılan etli pilav, 300 kilogram un helvası ile 10 bin adet ayran vatandaşlara ikram edildi.

Şölene, Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, Tosya Cumhuriyet Savcısı Ömer Kalaycı, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Batman,  AK Parti Tosya İlçe Başkan Vekili Ali Özciğeli,  MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir