Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Mehdi Toğrul Atandı

Tosya Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehdi TOĞRUL Millî Eğitim Bakanlığı ataması ile 13.09.2024 tarihinde Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevine başladı.

MEHDİ TOĞRUL KİMDİR :

1978 yılında Kastamonu İli Tosya İlçesi Küçükkızılca Köyü’nde dünyaya geldi. İlkokulu Küçükkızılca Köyü İlkokulunda okudu. Orta ve Lise tahsilini Tosya İmam Hatip Lisesinde tamamladı.

1995 yılında Tosya İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra 1996 yılında Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazandı. Lisans hayatını Erzincan da tamamladı. 1998 yılında okula devam ederken evlenen Mehdi TOĞRUL, 19 Ekim 2001 tarihinde Şırnak İli İdil İlçesi Toklu Köyü İlköğretim Okulunda Müdür Yetkili Öğretmen olarak göreve başladı.

Vatani görevini Sakarya’da yapan TOĞRUL, 2005 yılında özür grubu yer değiştirme sonucunda Kastamonu Tosya Aşağıberçin İlköğretim Okuluna atandı. Sonraki yıl Yazıçam İlköğretim Okulu’nda görevlendirme ile 1 yıl görev yaptı.

2007 yılında İliçi atama sonucu Tosya Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’na atandı. 2014 yılı aralık ayına kadar aynı okulda Sınıf Öğretmeni olarak görevine devam etti. 2014 yılında Tosya Yavuz Selim İlkokulu Okul Müdürlüğü’ne görevlendirildi. 8 yıl bu okulda müdürlük görevini yaptıktan sonra Yeniden Yönetici Görevlendirme ile Tosya Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak atanan Mehdi TOĞRUL Millî Eğitim Bakanlığı ataması ile 13.09.2024 tarihinde Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevine başladı. Evli ve 3 çocuk babası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir